Stem nu op jouw favoriete Rijswijkse vrijwilliger

Het is een jarenlange traditie in Rijswijk, de vrijwilligersprijzen. In de afgelopen maanden zijn tientallen hardwerkende vrijwilligers opgegeven om op de nominatielijst te komen voor deze prijs. Uiteindelijk zijn door een vakjury negen mensen en groepen geselecteerd die meedingen naar de prijs die begin volgend jaar per categorie zal worden uitgereikt.

Stem nu op jouw favoriete vrijwilliger
Op de website van de gemeente Rijswijk kun je vanaf nu stemmen op de vrijwilliger die volgens jou de prijs zou moeten winnen. Van 1 tot en met 15 december 2022 kun je met jouw stem voor elke categorie meebepalen wie de meeste kans maakt op een vrijwilligersprijs 2022. Bekijk de videoportretten van de vrijwilligers. Zij stellen zich graag aan je voor.

Wethouder spreekt dank uit
Wethouder Gijs van Malsen is trots op de inzet van alle vrijwilligers in Rijswijk. “Vrijwilliger zijn geeft kleur en zin aan je eigen leven, je leert er ook van. Vrijwilligers zijn daarnaast onmisbaar in het leven van heel veel mensen en organisaties. Zonder vrijwilligers valt een groot deel van onze samenleving stil. Daarom is dankjewel voor onze vrijwilligers op z’n plaats.”

Foto: Vrijwilligersprijzen 2019