Stem nu op de naam voor het nieuwe sportcomplex

De bouw van het nieuwe sportcomplex aan de Burgemeester Elsenlaan / Sir Winston Churchilllaan is in volle gang. De eerste contouren beginnen al zichtbaar te worden. Volgend jaar is het nieuwe gebouw klaar. Inwoners konden meedenken over een nieuwe naam voor het sportcomplex en deze insturen naar de gemeente. Dit werd massaal gedaan.

Vijf namen geselecteerd
Alle inzendingen zijn beoordeeld door een jury, die een selectie heeft gemaakt van vijf namen. De geselecteerde namen zijn geworden: De Els, De Diamant, De Altis, Huis van de Sport en Samen Sporten.

Stem op jouw favoriet
Eén van bovenstaande namen wordt de naam van het sportcomplex. Jij kan bepalen welke het wordt door uiterlijk 29 juni je stem uit te brengen.

Veel reacties ontvangen
Wethouder Sport Björn Lugthart: “Op onze vraag om mee te denken over de naam voor het sportcomplex kregen we enorm veel reacties. Daar zijn we heel blij mee en het geeft aan hoe het leeft. Ik hoor van veel mensen dat ze uitkijken naar het moment waarop het sportcomplex gereed is. Volgend jaar is het zo ver. Dan staat er een multifunctioneel sportcentrum, waar op hoogwaardig niveau kan worden gesport, waar Rijswijkers elkaar kunnen ontmoeten en waar we trots op kunnen zijn!”