Staatssecretaris Eric van der Burg komt langs in het Politiek Café

Op woensdag 28 februari zal Staatssecretaris Eric van der Burg van Justitie en Veiligheid te gast zijn in het Politiek Café georganiseerd door de Rijswijkse VVD. Het evenement, dat openbaar toegankelijk is, biedt een platform voor een open discussie over diverse onderwerpen, waaronder het veelbesproken asielvraagstuk.

Asielbeleid
Eric van der Burg, een van de meest vertoonde leden van het huidige kabinet, staat bekend om zijn betrokkenheid bij het asielbeleid, een onderwerp dat momenteel de mensen in het land bezighoudt. Recentelijk werd de spreidingswet met betrekking tot asielzoekers aangenomen in de Eerste Kamer, waarbij de standpunten sterk uiteenliepen.

Andere onderwerpen
Het Politiek Café in Paviljoen Te Werve, gelegen aan Huys de Wervelaan 110, biedt een uitgelezen kans voor alle aanwezigen om in gesprek te gaan met de staatssecretaris. Niet alleen het asielvraagstuk staat op de agenda, maar ook andere onderwerpen uit zijn portefeuille en actuele politieke ontwikkelingen zullen aan bod komen.

Voor iedereen toegankelijk
De inloop voor het evenement begint om 20.00 uur, en het programma start om 20.30 uur. Zoals gebruikelijk is het Politiek Café voor iedereen toegankelijk, en de organisatoren moedigen aan dat iedereen even langs komt.