Sinterklaas komt met de boot naar Rijswijk

Zaterdag 24 november is een spannende dag voor de kinderen uit Rijswijk. Die dag is de intocht van Sinterklaas zoals elk jaar weer  in Rijswijk. Rond 10.15 uur zal Sinterklaas aankomen met zijn stoomboot aan de Cromvlietkade om hier te worden onthaald door de burgemeester en heel veel kinderen met hun ouders.

Grootse optocht door Rijswijk
Hierna gaat Sinterklaas met zijn paard en Pieten in een stoet van diverse muziekbands en voertuigen mee lopen richting winkelcentrum Hart van Rijswijk. Rond 11.30 zal Sinterklaas op het podium van het Tollensplein zijn. Hierna moet Sinterklaas even rusten om vervolgens rond 13.30 uur weer met de stoet vanaf de van Vredenburchweg mee te kunnen lopen naar het Winkelcentrum in de Bogaard.

Wil je ook VIP gast zijn
Rond 14.30 uur komt Sinterklaas in de Bogaard aan op het podium van het Bogaardplein. Om 15.30 uur sluiten ze deze geweldige dag af met een knalfeest in de Terp. Wil jij VIP gast zijn tijdens de intocht? Ga dan naar www.sintinrijswijk.nl en doe mee met de prijsvraag. Daar is ook alle informatie te vinden.

Foto Tino van Dam