Shrek the Musical op 8 en 9 juni te zien in de Rijswijkse Schouwburg

Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) voert op 8 en 9 juni Shrek the Musical op in de Rijswijkse Schouwburg. “Een magische reis vol humor en avontuur”, aldus het RJT.

Shrek the Musical
Shrek the Musical is gebaseerd op de populaire animatiefilm van DreamWorks. Het verhaal volgt de onwaarschijnlijke held Shrek en zijn trouwe metgezel Ezel, die samen op een missie gaan om de mooie prinses Fiona te redden uit de klauwen van de gemene Lord Farquaad. Onderweg ontmoeten ze een kleurrijke stoet sprookjesfiguren, aangevoerd door Pinokkio, en zelfs een vurige draak. De musical brengt een vrolijke boodschap over dat iedereen zichzelf mag zijn, verpakt in een hilarisch en hartverwarmend avontuur.

Enthousiasme en toewijding
De voorstelling wordt opgevoerd door 30 getalenteerde jonge spelers van het Rijswijks Jeugdtheater, die het afgelopen jaar hard hebben gewerkt om deze productie tot leven te brengen. Met enthousiasme en toewijding hebben zij gerepeteerd om voor een volle zaal te kunnen schitteren in de Rijswijkse Schouwburg.

De regie van de musical is in handen van Jim Bes, terwijl de zang wordt geleid door Nathalie van der Kaaden. De choreografie is gemaakt door Jilly Knol.

Kaarten
De uitvoeringen van Shrek the Musical zijn geschikt voor alle leeftijden. Kaarten voor Shrek the Musical zijn verkrijgbaar via de website van de Rijswijkse Schouwburg.