Schrijf je nu in voor de Rijswijk Talent Award

Dit jaar wordt de vijfde editie van de Rijswijk Talent Award georganiseerd! Na een succesvolle editie voor Beeldende Kunst in 2020 wordt dit jaar Podiumkunsten in de spotlight gezet.

Voor bijna alle leeftijden
De Rijswijk Talent Award is voor iedereen vanaf 6 jaar met een talent op het gebied van podiumkunsten. Dat betekent dat iedereen met een talent voor zang, dans, acrobatiek, toneel, cabaret, spoken word, beatbox of muziek zich vanaf nu kan inschrijven.

Aanmelden met een video
Aanmelden kan via de website van de Rijswijk Talent Award. Bij je aanmelding moet je een video van je performance of talent meesturen. Dit mag ook een bestaande video zijn uit je archief. Alle inzendingen worden door een vakjury beoordeeld.

Voorronde en spetterende finaleshow
Inschrijven voor de Rijswijk Talent Award kan tot woensdag 22 september. Uit alle inzendingen worden 20 acts genomineerd voor de voorronde op zaterdagavond 9 oktober bij Trias. Op zondagmiddag 28 november treden 10 finalisten op in de grote zaal van de Rijswijkse Schouwburg. De winnaar ontvangt € 500,- , een exclusieve award en diverse optredens bij lokale podia.

Talentontwikkeling stimuleren
De organisatie van de Rijswijk Talent Award is in handen van Trias, Centrum voor de Kunsten i.s.m. de Rijswijkse Schouwburg, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Marijke de Roo, Just Dance Studio, Muziekschool Rijswijk, Concertkoor Rijswijk, Rijswijks Lyceum en Welzijn Rijswijk. Deze organisaties willen talentontwikkeling in Rijswijk extra stimuleren. Rijswijk.tv is mediapartner van dit evenement.