Rotterdamse Baan belangrijk voor Rijswijk

Veel van het verkeer voor Den Haag komt nu nog door Rijswijk met als gevolg veel files en ongezonde lucht. Het verkeer op de Prinses Beatrixlaan bestaat voor 40% uit reizigers voor de Den Haag. De Rotterdamse Baan verbindt het Binckhorst gebied en het centrum van Den Haag direct met de A4. Dat verkeer zien wij straks niet meer. Volgens planning is het in juni 2020 zover.

In de periode februari – juli 2017 is er weer ontzettend veel werk verzet op de werkterreinen van het project Rotterdamsebaan. Inmiddels zijn de startschacht en toerit in de Vlietzone bijna klaar en is het wachten op de tunnelboormachine die dit najaar in delen wordt aangevoerd. Maar ook in de Binckhorst volgen de werkzaamheden elkaar in rap tempo op: er wordt hard gewerkt aan een grote bouwkuip bestaande uit de ontvangstschacht en tunneltoerit. In het afgelopen half jaar stond het werk op deze locatie in het teken van het aanbrengen van diepwanden, damwanden en het ontgraven.

Timelapsevideo aanleg Rotterdamsebaan februari – juli 2017

In de periode februari – juli 2017 is er weer ontzettend veel werk verzet op de werkterreinen van het project Rotterdamsebaan. Inmiddels zijn de startschacht en toerit in de Vlietzone bijna klaar en is het wachten op de tunnelboormachine die dit najaar in delen wordt aangevoerd. Maar ook in de Binckhorst volgen de werkzaamheden elkaar in rap tempo op: er wordt hard gewerkt aan een grote bouwkuip bestaande uit de ontvangstschacht en tunneltoerit. In het afgelopen half jaar stond het werk op deze locatie in het teken van het aanbrengen van diepwanden, damwanden en het ontgraven. Nieuwsgierig naar alle vorderingen op de werkterreinen? Bekijk dan deze timelapsevideo.

Geplaatst door Rotterdamsebaan op donderdag 20 juli 2017