Ronald van Assen signeert zijn nieuwe thriller in de Bruna

Op zaterdag 16 maart zal de auteur Ronald van Assen zijn opwachting maken in de Bruna in de Bogaard. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur zal hij aanwezig zijn om zijn nieuwe thriller novelle “Fatale Verhouding” te signeren. Dit werk, dat op 25 november 2023 verscheen, belooft lezers mee te nemen op een meeslepend avontuur vol suspense en mysterie.

Fatale verhouding
“Fatale Verhouding” begint met de ontdekking van een te vondeling gelegde pop, met daarnaast een raadselachtig briefje. Een maatschappelijk werker, gedreven door het vermoeden dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt, begint een zoektocht naar het kind dat de pop heeft achtergelaten. Wat volgt is een ontdekkingstocht die leidt naar een huis waar de grenzen tussen realiteit en fictie haast niet te blijken bestaan. Een mysterieuze vrouw oefent een onweerstaanbare invloed uit op de hoofdpersoon, die geconfronteerd wordt met steeds vreemdere eisen en een duister geheim dat langzaam aan het licht komt.

Vergeleken met grote auteurs
Ronald van Assen, geboren in Delft en tegenwoordig woonachtig in Bodegraven, is geen onbekende in de Nederlandse literaire wereld. Hij heeft zich gevestigd als een veelzijdige auteur met zowel fictie als non-fictie op zijn naam. Zijn suspense-verhalen worden vaak vergeleken met het werk van Stephen King, terwijl zijn fantasy een unieke mix vormt van elementen uit “The Lord of the Rings” en “Harry Potter”.

Ronald van Assen
Naast zijn werk als auteur is van Assen actief betrokken bij verschillende organisaties, waaronder Mind en Stichting Kernkracht, waar hij zijn expertise inzet als voorlichter. Bovendien deelt hij zijn inzichten regelmatig als columnist bij Editie Groene Hart. het boek “Fatale Verhouding” is zijn negende publicatie bij Godijn Publishing.