Ronald van der Meij lijsttrekker Gemeentebelangen Rijswijk

Ronald van der Meij (49) is tijdens de ledenvergadering benoemd tot lijsttrekker van Gemeentebelangen Rijswijk (GBR) voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Ronald is nu namens GBR-wethouder Stadsontwikkeling, stadsbeheer en grondzaken en was daarvoor ruim acht jaar gemeenteraadslid. Ronald: “Met veel enthousiasme en energie heb ik het lijsttrekkerschap aanvaard. In de afgelopen vier jaar heb ik samen met de fractie kunnen bijdragen aan mooie ontwikkelingen voor onze stad”.

Hij gaat verder: Om een aantal voorbeelden te noemen: het huis van de Stad, de woningbouwontwikkeling in RijswijkBuiten, Plaspoelpolder en De Bogaard. Maar ook straten met onderhoudsachterstanden worden of zijn inmiddels aangepakt zoals de Generaal Spoorlaan en Frans Halskade. De stad maken we met z’n allen! Met de inbreng van onze inwoners en een toegankelijk bestuur hebben we hieraan actief bijgedragen”.

Wat betreft de komende vier jaar zegt hij: “De komende 4 jaar zullen belangrijke vraagstukken voor onze stad opgepakt moeten worden. Hoe gaan wij om met de verwachte inwonersgroei, met verduurzaming, hoe gaan wij verder de leegstand in de Plaspoelpolder en Bogaard te lijf, hoe betrekken we inwoners en bedrijven nog meer bij onze stad? Vraagstukken die een goed, betrokken en professioneel bestuur van onze stad verdienen. Met een energiek, gemotiveerd en grotendeels nieuw team van kandidaatsraadsleden, willen wij onze verantwoordelijkheid nemen om van ons Rijswijk een nog mooiere stad te maken”.