Roger Daal ging niet bij de pakken neerzitten

Een echte doorzetter, dat kan je Roger Daal zeker noemen. Nadat hij zijn nek brak en door een dwarslaesie gebruik moest maken van een rolstoel, ging hij niet bij de pakken neerzitten. Hij bouwde RDMobility op. Een bedrijf dat maatwerk rolstoelen maakt voor actieve rolstoelgebruikers en sporters. Burgemeester Michel Bezuijen opende zaterdagmiddag onder grote belangstelling het nieuwe pand van Roger. RBMobility is ook sponsor van de Haag88 de vereniging met lichamelijk beperkte sporters dat in de Rijswijkse Marimbahal traint

“Toen ik 20 jaar was, kwam ik bij een duik in de zee ongelukkig terecht en brak mijn nek. Sinds die tijd zit ik in een rolstoel. Ik ben niet bij de pakken gaan neerzitten. Ik volgde een opleiding tot werktuigbouwkundig tekenaar en kon daarna aan de slag bij een constructiebedrijf”, vertelt Roger Daal. “Vanaf het begin van deze periode heb ik interesse gehad in mobiliteit. Dit voornamelijk voor mezelf, omdat ik weer wilde deelnemen aan het leven. Goed materiaal betekent betere prestaties. Dit geldt zeker voor mensen die in hun dagelijkse leven afhankelijk zijn van hun rolstoel”.

RDMobility heeft gezorgd voor een mooi assortiment aan topkwaliteit producten. “Natuurlijk leveren wij ook standaard oplossingen, maar de focus ligt op het leveren van producten die op maat zijn gemaakt. Elke klant is anders en voor ons telkens weer een mooie uitdaging om een passende oplossing te leveren”.