Rijswijkse Speeltuin Buvelio opent deuren op maandag 3 mei

Speeltuin Buvelio opent op maandag 3 mei haar deuren weer voor het publiek. Leden en niet leden zijn welkom om te komen spelen. De speeltuin benadrukt dat de opening onder voorbehoud is en met inachtneming van alle coronamaatregelen. Voor de zekerheid kan je altijd even bellen met Buvelio op 070-3902856.

Teleurstelling in april
De speeltuin wilde eigenlijk op 1 april al open gaan, maar omdat Buvelio onder de categorie ‘horeca en terras’ valt moesten ze gesloten blijven. Door de versoepelingen die afgelopen woensdag van kracht zijn gegaan kan jong en oud weer komen spelen aan de Willem van Rijswijckstraat 7b.

Nieuwe speeltoestellen
Sinds vorig jaar heeft de speeltuin een nieuw speelhuisje voor kinderen t/m 6 jaar waar ze hun fantasie in kwijt kunnen. Ook is een nieuw combinatietoestel en een klein carrousel waar ze kunnen draaien, rennen en vliegen. Voor de oudere kinderen t/m 12 jaar is er een groot carrousel en een klimtentnet waar je kan chillen. Ook is er een nieuw dubbele touwschommel. Op het herstelde sportveld kunnen de jongeren lekker voetballen of basketballen.

Kosten voor gebruik speeltuin
Een dagkaartje kost 1 euro per persoon. Een gezinslidmaatschap kost 25 euro.