Rijswijkse Ponyweide krijgt € 3.000 van Help Nederland Vooruit

“Wat zijn ze blij, Brigitte en Maurice Goudsmith van Stichting Rijswijk Ponyweide. Zij waren niet alleen genomineerd voor de ING campagne ‘Help Nederland vooruit’. Nee, Brigitte en Maurice Goudsmith ontvingen een cheque van drie duizend euro na het behalen van de tweede plek,” vertelt verslaggever en fotograaf van Rijswijk.TV, Danny Steehouwer. Brigitte en Maurice kunnen het gewonnen bedrag goed gebruiken voor de zonnecellen voor een betere stroom op het landje.

Ponyweide een begrip in Rijswijk
Danny: “Stichting Rijswijk Ponyweide is al een sterk begrip in Rijswijk, dat blijkt uit de uitslagen van ING’s campagne ‘Help Nederland vooruit’. Brigitte en Maurice zijn trots op hun welverdiende plek, dat samen werd gevierd met hun trouwe Hetty Jense die ervoor zorgt dat de Overvoordebos schoon blijft”.

Erkenning voor Rijswijkse initiatief
De campagne heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die Nederland sterker maken. Naast Stichting Rijswijk Ponyweide waren ook deze initiatieven met de prijzen naar huis gegaan: Don Bosco Rijswijk, Groepswonen Ouderen Rijswijk en Plusbus Westland  en Super Single Mom Den Haag. Voor de top vijf uitslagen van Rijswijk en andere locaties kan je kijken op de site van ING.nl. Voor meer informatie over Stichting Rijswijk Ponyweide kijk naar ons eerder geplaatste nieuwsbericht op RijswijkTV: https://rijswijk.tv/dierendag-ook-op-ponnyweidje-rijswijk/