Rijswijkse kids voetballen tegen talententeam Sparta Rotterdam

Op 3 februari speelt het talententeam van eredivisieclub Sparta Rotterdam een 6 tegen 6 voetbaltoernooi tegen drie teams van Rijswijkse kids op het Cruyff Court in Rijswijk. Meedoen? Meld je dan per mail op spartalenten@gmail.com Alleen de eerste 18 aanmeldingen spelen mee. Dit toernooi is in het kader van de kick-off van de verkiezingscampagne van CDA Rijswijk voor de gemeenteraadsverkiezingen

Johanna Besteman (CDA-Rijswijk): “Onze prioriteitenlijst is het om sportclubs en verenigingen te ondersteunen”
“We  kiezen voor het Cruyff Court omdat we sporten heel belangrijk vinden. Zeker voor jongeren. Het staat boven aan onze prioriteitenlijst om sportclubs en verenigingen en alle betrokken vrijwilligers te ondersteunen en te faciliteren. Daar maken wij ons sterk voor in Rijswijk”, aldus lijsttrekker Johanna Besteman. “Wil jij het 3 februari opnemen tegen de talenten van Sparta Rotterdam 08?  Wij zoeken 18 spelers (meisjes en jongens in de leeftijd 8 en 9 jaar) die het samen in 3 teams willen opnemen tegen het talententeam van Sparta”.

Durf jij het aan? Meld je dan per mail op spartalenten@gmail.com. Vermeld bij je aanmelding je naam, leeftijd en naam van je eventuele eigen voetbalclub. Reageer snel, alleen de eerste 18 aanmeldingen spelen mee !  Het toernooi begint om 13:00 en eindigt om 15:30 uur.