Rijswijks Jeugdtheater zoekt ‘Vrienden’ om 50-Jarig Bestaan te Vieren

Het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) staat voor een bijzondere mijlpaal dit jaar, namelijk het vieren van haar 50-jarig jubileum. Echter, door sterk gestegen kosten staat het theater voor financiële uitdagingen om zijn artistieke erfenis voort te kunnen zetten. Om deze reden lanceert het Rijswijks Jeugd Theater de ‘Vrienden van RJT’ actie, waarbij de gemeenschap wordt uitgenodigd om deel te worden van dit initiatief en het theater te ondersteunen.

Bijdragen aan beslissingen
Als vriend van het RJT hebben leden niet alleen toegang tot de laatste ontwikkelingen binnen de club, maar krijgen ze ook de mogelijkheid om actief bij te dragen aan belangrijke beslissingen, zoals de aanschaf van kostbare uitrusting. Deze actie is bedoeld om niet alleen de financiële basis van het RJT te versterken, maar ook om een hechtere band te creëren tussen het theater en de inwoners.

De zoektocht naar nieuwe vrienden begint tijdens een speciale voorstelling in de Rijswijkse Schouwburg. Het RJT nodigt bezoekers uit om lid te worden en zo een cruciale rol te spelen in de toekomst van het jeugdtheater. Tijdens deze gelegenheid kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Aanmelden
Voor degenen die niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn maar toch vriend van het RJT willen worden, bestaat de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar het Rijswijks Jeugd Theater.

Het RJT nodigt iedereen uit om samen het Rijswijks Jeugdtheater te ondersteunen en zo de volgende 50 jaar van creativiteit, passie en jeugdig enthousiasme mogelijk te maken. Voor meer informatie en om vriend te worden, kunnen geïnteresseerden een e-mail sturen naar info@rijswijksjeugdtheater.nl.