Rijswijks Jeugdtheater brengt Elvis naar de schouwburg

Door corona lag alles een lange tijd stil, maar woensdagavond maakte de auditiegroep NuRT van het het Rijswijks Jeugdtheater bekend dat ze op 9 en 10 april 2022 de langverwachte voorstelling ‘All Shook Up’ opvoeren in de Rijswijkse Schouwburg gaan spelen.

NuRT brengt Elvis naar Rijswijk
‘All Shook Up’ is het verhaal rondom de bekendste hits van Elvis Presley. De voorstelling vertelt het verhaal van een stoere motorrijder die door motorpech strandt in een plattelandsdorpje in 1955. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en oog voor vrouwelijk schoon, wordt het rustige plaatsje compleet door hem op z’n kop gezet. Ook het leven van het meisje, dat zijn motor repareert, krijgt van het ene op het andere moment een totaal andere wending.

Flinke geschiedenis
NuRT speelde tot nu toe musicals als Fame, Ja Zuster, Nee Zuster, AIDA, Wat Zien Ik?!, Grease, Kiss me Kate, West Side Story, Chicago, RENT, Les Misérables, FAUST, Urinetown, Hairspray , Footloose en Our House.

Koop je kaarten
Kaarten voor de musical in de Rijswijkse Schouwburg zijn vanaf nu te koop. Klik hier voor de kaarten van 9 april en klik hier voor de kaarten van 10 april.