Rijswijk zoekt stemmentellers op 15 maart

De Gemeente Rijswijk is voor de verkiezingen van woensdag 15 maart op zoek naar stemmentellers. Nadat iedereen overdag heeft kunnen stemmen, worden in de avond de stemmen direct handmatig geteld.  Het is een precies werk. Je bent verantwoordelijk voor het tellen van de stemmen die binnen gekomen zijn via stemmers van de gemeente Rijswijk. Per drietal kom je te werken op één van de stembureaus, verspreid door de Gemeente Rijswijk.

Alle tellers zullen een gedeelte van de uitgebrachte stembiljetten gaan tellen. Iedereen zal eerst alles op partij sorteren, daarna op de gekozen kandidaat. Het tellen van de stemmen is volbracht wanneer het proces-verbaal ingevuld kan worden. Dit gebeurt doorgaans tussen 22:30 – 23:30 uur. Hoe beter de teller, hoe eerder het werk dus afgerond is!
Het stemmentellen gaat van start zodra het stembureaus is gesloten. Afhankelijk van de locatie sluit het stembureau tussen 21:00 en 21:30 uur. Het tellen van de stemmen is volbracht wanneer het proces-verbaal ingevuld kan worden. Dit gebeurt doorgaans tussen 22:30 – 23:30 uur.
De vergoeding is afhankelijk van de leeftijd. Ongeacht het aantal uren wat je hebt gewerkt krijg je 4 uur uitbetaald. Kijk voor informatie op http://www.rotterdamvacaturebank.nl/2752_youngcapital/

En

http://www.rotterdamvacaturebank.nl/rotterdam-vacatures/?search=Update+resultaten&what=stemmenteller&storesearch=1&where=&r=&sorton=1&sorttype=DESC&showcount=15&age=