Rijswijk loopt warm voor de Pannenkoeken Club

Het is al een tijd onrustig in de Willemstaat in het centrum van oud Rijswijk. Iedereen praat over het nieuwe pannenkoekenrestaurant dat binnenkort z’n deuren opent. De man achter dit concept is Rolf Schrijver, cum laude afgestudeerd aan de Poffertjes en Pannenkoeken Academy (jawel, bestaat echt) en daarmee gecertificeerd pannenkoekenbakker eerste klas. De Pannenkoeken Club wilde alvast een stukje van de voorbereidingen met ons delen.

Check daarvoor hier de video!

Tijdens zijn opleiding en de vele proefsessies ontdekte Rolf dat het bakken van een goede en lekkere pannenkoek nog niet zo vanzelfsprekend is. Het hele plaatje moet kloppen. Verse biologische ingrediënten in combinatie met passie en ambachtelijk vakmanschap zijn een eerste vereiste. “Een pannenkoek moet weer speciaal worden. Gezelligheid, persoonlijke service en eerlijke prijzen maken het plaatje compleet”, aldus Rolf.

De Pannenkoeken Club onderscheidt zich van de grote pannenkoekenrestaurants door een klein restaurant te introduceren dat dicht bij de mensen staat. Rolf vervolgt: “Wij richten ons niet alleen op kinderen die vanzelfsprekend meer dan welkom zijn, maar we zijn er ook voor iedereen die van pannenkoeken wil genieten en/of een heerlijk kopje koffie wil komen drinken met vers gebakken poffertjes, bijvoorbeeld met boerenjongens of advocaat. Kom gerust een kijkje nemen in ons restaurant of gewoon lekker lunchen op het gezellige “Ibiza” tuinterras aan de Willemstraat 5 te Rijswijk of bezoek onze facebook pagina of website voor meer informatie over onze topproducten en onze gevarieerde menukaart.”

Ook Rijswijk.tv heeft enkele weken geleden aandacht besteedt aan de komst van De Pannenkoeken Club in het oude centrum en creëerde daarmee veel aandacht en leuke reacties onder de Rijswijkers.

De vorderingen zijn te volgen op de Facebookpagina van De Pannenkoeken Club en op de website.