Residentie Leeuwendael, parkachtig wonen aan het water

Rijswijk krijgt er weer een herontwikkeling van kantoor naar wonen bij! Residentie Leeuwendael, luxueus wonen met een eigen privé-landgoed en een prachtig uitzicht over de Vliet bestaat uit een 17 luxe en ruime appartementen.

Residentie Leeuwendael wordt gerealiseerd aan de Laan van Beens hoek Jan Thijssenweg. Het is een deel van de voormalige buitenplaats “Hoornwijck”.  Een van de vele buitenplaatsen die Rijswijk vroeger kende. Het monumentale “Huize Hoornwijck”, dat onderdeel uitmaakte van de vroegere buitenplaats, bevindt zich naast Residentie Leeuwendael.

Op het omheinde terrein aan de achterzijde bevinden zich de parkeerplaatsen en het privé-landgoed van circa 2.700 m2 waar men van de natuur en rust kan genieten of zelfs een wandeling kunt maken. Aan de voorzijde is de Vliet richting Delft en Voorburg.

gebouw krijgt de grandeur van een majestueus Engels Landhuis met royale zonnige terrassen aan de Vlietzijde Een imposante hoofdentree komt aan de voorzijde van het gebouw. De appartementen variëren in oppervlakte van 102 mtot 205 mexclusief royale buitenruimten. Daarnaast beschikt het over een berging en eigen parkeerplaatsen op het afgesloten terrein. Indicatie koopsommen vanaf € 370.000 V.O.N. tot € 970.000 V.O.N. Eind van de zomer gaat de verkoop starten.