Red Lions zoekt sportieve kids voor de jongste teams

Sportieve kanjers van 5 jaar en ouder kunnen kid worden van de Red Lions, al 35 jaar de enige honk- en softbalvereniging van Rijswijk. De zaaltrainingen zijn begonnen en bij de jongste teams, vanaf 5 jaar is er nog volop ruimte om mee te doen. Zowel jongens als meisjes kunnen zich aanmelden en een paar keer vrijblijvend meetrainen.

Vanaf eind maart speelt Red Lions op de eigen buitenvelden
Op zondagochtend van 10:00 – 11:00 uur trainen de allerjongsten – Bee Ball Rookies – van 5 t/m 7 jaar. Van 11:00 – 12:30 uur trainen de jongens en meiden van 7 t/m 10 jaar van de Bee Ball Majors samen met de jongens en meiden die die net een paar jaar ouder zijn, de pupillen. Natuurlijk willen ze heel graag twee aparte teams hiervan maken, dus aanvulling met een paar stoere jongens en meiden zou geweldig zijn. Eind maart gaan ze weer lekker naar buiten en spelen we op de mooie locatie met eigen velden in Sportpark Hoekpolder in Rijswijk.

Kom de komende zondagen langs in de sportzaal van CBS De Melodie, Admiraal Helfrichsingel 20 in Rijswijk, ingang Schalmeistraat. Zaalsportkleding is voldoende om mee te kunnen doen. Eerst meer weten? Stuur dan een e-mail naar secretaris@redlions.nl of bezoek onze website: www.redlions.nl