Prinses Beatrixlaan van vrijdagavond tot en met zondag deels gestremd

Vrijdagavond 3 maart is vanaf half acht de Prinses Beatrixlaan gedeeltelijk gestremd voor verkeer. Weggebruikers richting Den Haag worden omgeleid.

Restwarmte
WarmtelinQ is bezig met de aanleg van warmtetransportleiding vanuit Rotterdam naar Rijswijk. Restwarmte van de Rotterdamse haven kan zo gebruikt worden om bedrijven en woningen in Rijswijk in de toekomst te kunnen opwarmen. Vanwege de aanleg zijn er in maart al voorbereidende werkzaamheden.

Weekendafsluiting
Het deel van de Prinses Beatrixlaan dat wordt afgesloten, ligt tussen de Generaal Spoorlaan en de Guntersteinweg. Het gaat ook om de rijbaan richting Den Haag. Weggebruikers richting Den Haag worden omgeleid. Zij worden geleid via de Schaapweg en de Burgemeester Elsenlaan.

Deze wegafsluiting duurt tot zondagnacht middernacht. Maandag is de weg naar verwachting dus weer begaanbaar. Later deze maand zal er weer een wegafsluiting zijn. Kijk voor meer informatie op de website van WarmtelinQ.

Informatie voor omwonenden
Bewoners van De Mare bereiken hun woning met de auto via het fietspad tussen de Van Vredenburchweg en de Schaapweg, vanuit Den Haag via de gebruikelijke route. Bewoners van de flats Boshoek, Middenhoek en Bogaardhoek in de Kleurenbuurt bereiken hun woning via de Steenvoordelaan. De parkeergarage van de Bogaardhoek blijft bereikbaar via de gebruikelijke route.