POP UP Rijswijk in het teken van het Zomerfeest

Op vrijdag 14 juni, vindt alweer de 5e editie van POP UP Rijswijk plaats. POP UP Rijswijk staat tijdens deze editie in het teken van het Zomerfeest in winkelcentrum Oud-Rijswijk.

Een spectaculair poppodium
POP UP Rijswijk is een initiatief van Muziekschool Rijswijk. POP UP verandert unieke locaties in Rijswijk voor een dag om tot een tof poppodium. Hierbij zie je opkomend talent, bekende gezichten en lokale artiesten.

Van 16.00 tot 20.30 uur is er live muziek, een springkussen en kraampjes van lokale winkeliers en eetgelegenheden op het plein.Het plein wordt omgebouwd tot een poppodium. Van 16.00 tot 18.00 uur laat de New Artist Stage van Muziekschool Rijswijk lokaal opkomend talent zien. Daarna, van 18.00 tot 20.30 uur, treedt de line-up van POP UP op met PYKE, Ben Forte en Daniël Nolet.

De line-up
Pyke is een singer-songwriter met een bijzondere stem en mooie, melancholische nummers. Hij zingt over zware emoties, sociale druk en het constant moeten voldoen aan verwachtingen. In zijn nieuwe muziek combineert Pyke zijn liefde voor alternatieve pop en hedendaagse R&B. Tijdens optredens wordt Pyke ondersteund door Gijs Schouten (van My Girlfriend).

Ben Forte is een 22-jarige rapper en singer-songwriter uit Utrecht. Zijn muziek gaat over onzekerheid, verlies en zijn zoektocht naar geluk. Met Nederlandstalige teksten en eigen muziekproducties wil Ben anderen motiveren. Hij haalt inspiratie uit artiesten als Twenty One Pilots, Ed Sheeran en Chef’Special.

Daniël Nolet is een singer-songwriter met sterke melodieën en diepgaande teksten over onderwerpen als verlies, menselijke relaties en maatschappelijke kwesties. Je kent hem misschien van de ‘Verrukkelijke 15’ op de radio. Hij won de ‘Grote Prijs van Rotterdam 2022’ en werd gezien als ‘De Belofte van Rotterdam’. In 2023 bracht Daniël zijn eerste EP ‘Carry On’ uit en in 2024 kunnen we nieuwe muziek van hem verwachten, met de eerste singles die naar verwachting richting de zomer uitkomen.