Plus Jongenotter biedt gratis parkeerapp en tegoed

Maandag 7 februari is het zover. Dan geldt in Rijswijk het nieuwe parkeersysteem. Bij de betaalautomaten kan je betalen met je bankpas of een app. Veel Rijswijkers hebben deze app nog niet op hun mobieltje. Daarom is de hele zaterdag een medewerker aan de slag bij Plus Jongenotter op de Prinses Irenelaan om klanten alles uit te leggen en direct een app te installeren. Inschrijven is nu gratis met de Plus actiecode. Ook krijgen zij een tegoed van € 2,50 voor de vaste kosten van de eerste tien keer dat je de app gebruikt. De komende week is er ’s ochtends parkeerspreekuur bij de Plus-balie, waar een medewerkster de klant helpt.

Het gemak van de app is dat je per seconde betaalt. Doe je dat met je bankpas, dan betaal je vooruit voor bijvoorbeeld een uur. Met de app meld je je aan als je komt en weer af als je weggaat. De app telt per seconde en na afloop. Ben je met 10 minuten weer terug in de auto, dan betaal je 5 cent.

En natuurlijk betaalt Plus Jongenotter in de maand februari bij elk winkelbezoek de parkeerkosten van 20 minuten, direct verrekend bij de kassa.