Penningmeester Jean Pierre Verslype neemt afscheid van ARGO

Het was zaterdag open dag bij de ARGO (Algemene Rijswijkse Gehandicapten Organisatie), de organisatie die is ontstaan uit een fusie van stichting de Treffer en Stichting Platform Gehandicaptenbeleid Rijswijk (SPGR). Een stichting die ontspanningsactiviteiten organiseert voor en met mensen met een lichamelijke handicap en/of chronische ziekte. Tevens proberen zij voor deze groep mensen de belangen te behartigen. Hiervoor maken zij dankbaar gebruik van vrijwilligers. De activiteiten van de stichting omvatten o.a. scootmobielclub, yoga, bewegingsbanken en diversen anderen activiteiten.

Op deze middag beëindigde ook de reeds al 12 jaar werkzame penningmeester Jean Pierre Verslype (zie foto) zijn vrijwilligerswerk. Jean Pierre was voorheen 35 jaar werkzaam bij het Europees Octrooibureau in Rijswijk als vooronderzoeker. Vanaf de fusie tot heden heeft hij bij de ARGO de financiële administratie verzorgd en kijkt terug op een boeiende en leuke tijd.

Hij hoopt meer tijd aan zijn kleinkinderen te gaan besteden, te fietsen en is tevens een grote doe-het-zelver. Jean Pierre neemt dan wel afscheid, maar zal de Argo echt nog wel blijven volgen bij de activiteiten.