Opening start feestweek bij ARA Dier en Zorg

Maandag 30 april opent Ara Dier en Zorg haar vernieuwde en vergrote pand in de Kerklaan. Vijf jaar bestaat de dierenspeciaalzaak van Frank van Tartwijk in Oud-Rijswijk.  De feestelijke heropening is het startsein voor de feestweek die tot en met 5 mei zal duurt. De eerste 100 klanten ontvangen van ons een goodybag. In de eerste 25 goodybags  zit een lot , waarmee je meedingt naar een cadeaubon ter waarde van 50 euro. De hele week zijn er activiteiten met aanbiedingen, een VIP-avond en win-acties. En voor de kinderen dierenschilderijtjes maken.

“Met een oppervlakte van ruim 230 m2 waren wij al een complete zaak die aan alle huisdierwensen al voldeed. De afgelopen weken zijn wij hard bezig geweest met de vernieuwing van ons pand. Vanaf maandag 30 april hebben we een uitgebreid pand aan de Kerklaan 44A. Ons vloeroppervlak is bijna verdubbeld. Hierin komt ook een volwaardige dierenartspraktijk van Dr. Woof met verruimde openingstijden. De zaak heeft nu ook een interne trimsalon, waarvoor wij nog op zoek zijn naar een ervaren trimster”, vertelt Frank.

“Dit houdt ook in dat wij u een nog groter assortiment kunnen bieden. Wij bieden een nieuw assortiment aan van Scruffs: (orthopedische) kussens en manden. Tevens hebben wij hier ons uitgebreide assortiment krabpalen, benches ,tassen etc.”.

Activiteitenkalender:
maandag 30 april:   opening met gratis goodybags
dinsdag 1 mei:         gratis anti-vlo behandeling van Frontline
woensdag 2 mei:     dierenschilderijtjes  (kinderen tot 12 jaar, 14.00-16.00 uur)
VIP-avond voor klantenpashouders (10 % korting, 17.30-19.30 uur)
donderdag 3 mei:   proeverij Edgard & Cooper (12.00-16.30 uur)
vrijdag 4 mei:           proeverij Vigor & Sage
zaterdag 5 mei:       bekendmaking winnaar cadeaubon van 50 euro

De hele week kunt u profiteren van al onze speciale aanbiedingen, zie hiervoor onze feestkrant.
Houd facebook in de gaten voor speciale winacties!