Albert Heijn Bogaardplein en kermis vroegtijdig gesloten na vechtpartij en overlast

Het is voor de tweede dag op rij onrustig op het Bogaardplein. De politie heeft zondagavond een melding van een “steekpartij” binnengekregen. Er werd echter geen slachtoffer aangetroffen. Er was wel een vechtpartij geweest. De sfeer op het Bogaardplein wordt door onze verslaggever ter plaatse omschreven als grimmig.

Incident bij ingang supermarkt
Bij de ingang van de Albert Heijn is veel politie met een grote groepen jongeren erbij. Er werd ook melding gedaan van een beroving. Het incident is naast de kermis. Zaterdag werd de kermis nog gesloten vanwege ongeregeldheden.

Grimmige sfeer
Normaal is de Albert Heijn XL tot 22:00 uur geopend, maar door de grimmige sfeer die ontstaan is heeft de winkel zelf besloten om de deuren om 19:00 uur voor de rest van de avond dicht te houden.

[UPDATE 22:00] De kermis is ook zondag vroegtijdig gesloten. De politie heeft iedereen weggestuurd. Hierna ontstond een opstootje bij de tramhalte voor de Churchillflat. Ook daar moest een batterij aan politie voor naar buiten komen.

[UPDATE 23:00] Jongeren hebben een spoor van vernieling achtergelaten. Fietsen zijn omgegooid en kapotgetrapt en diverse ramen zijn ingeslagen.

 

Ingegooide ruit Steekpartij Bogaardplein Opstootje
<
>
Politie bij Albert Heijn XL op het Bogaardplein