Online informatieavond pleegzorg: Ontdek of pleegzorg in jouw leven past

Op dinsdag 27 februari om 20:00 uur organiseert Jeugdformaat een online informatiesessie over pleegzorg. Ben jij benieuwd of pleegzorg in jouw leven past? Dan is dit de perfecte gelegenheid om meer te weten te komen over dit belangrijke onderwerp. Of je nu werkt, alleenstaand bent, of gewoon interesse hebt in het ondersteunen van kinderen in nood, deze sessie biedt waardevolle inzichten.

Pleegzorg
Voor veel opgroeiende kinderen is een stabiel en veilig thuis vanzelfsprekend. Helaas is dit niet voor iedereen een realiteit. In zulke gevallen kan een extra thuis een enorme steun zijn. Pleegzorg biedt een kans om hieraan bij te dragen en meer te doen dan je misschien denkt. Of het nu gaat om crisisopvang, langdurige pleegzorg of weekendpleegzorg, er zijn verschillende manieren waarop je een positieve impact kunt hebben.

Hoe kan jij het verschil maken?
Tijdens de online informatiesessie zal Jeugdformaat een helder beeld geven van wat pleegzorg precies inhoudt. Het is een gelegenheid om al je vragen te stellen en te ontdekken hoe je een verschil kunt maken in het leven van kinderen die dat nodig hebben.

Aanmelden:

Wil je deelnemen aan deze informatieavond over pleegzorg? Meld je dan vrijblijvend aan via deze link.