Nieuwe voorstelling ‘Fame’ te zien in de Rijswijkse Schouwburg

Musicalgroep NuRT (Nieuw Rijswijks Theater), een onderdeel van het Rijswijks Jeugd Theater (RJT), presenteert op zaterdag 13 en zondag 14 april haar nieuwe voorstelling Fame. Deze musical volgt de reis van een klas aan de beroemde High School for the Performing Arts in het hart van New York City, vanaf hun eerste stappen op school tot aan hun afstuderen.

Fame the Musical
In Fame the Musical worden de hoogte- en dieptepunten van deze jonge talenten op indrukwekkende wijze belicht. De voorstelling toont niet alleen hun passie voor muziek, dans en toneel, maar ook de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd op het gebied van ambitie, roem en zelfvertrouwen.

Schaduwkant van het artiestenbestaan
“Musicalgroep NuRT neemt je met deze voorstelling mee in de wereld van glitter en glamour, maar laat ook de schaduwkant van het artiestenbestaan zien. Natuurlijk ontbreekt de hit-song ‘Fame’ niet in de voorstelling, die wordt gespeeld met live-orkest”, valt te lezen op de website van de Rijswijkse Schouwburg.

12+
Voor de Musical geldt een minimumleeftijd van 12 jaar. Voor kinderen onder de 16 wordt begeleiding aanbevolen. Kaarten zijn beschikbaar op de website van de Rijswijkse Schouwburg en zijn verkrijgbaar vanaf €16,50. De show begint op zaterdag 13 april om 19.30 uur. Op zondag 14 april gaan de doeken open om 14.00 uur.