Nieuwe veld softbalvereniging Red Lions feestelijk geopend

Woensdag werd bij softbalvereniging RHSV Red Lions het nieuwe veld officieel geopend. Er is een nieuw drainagesysteem aangelegd en de grond is verbeterd. Ook ging een langgekoesterde wens van de Red Lions in vervulling want er is duurzame ledverlichting geïnstalleerd. Heren 1 speelde tijdens de opening een wedstrijd tegen het Nederlands dames softbalteam.

Problemen tijdens wedstrijd
In oktober werd er een wedstrijd gestaakt door de scheidsrechter, omdat het veld niet speelbaar meer was en iemand onderuit was gegaan. Dat was voor Marc Weterings van Rijswijks-Belang een reden om druk te zetten bij de gemeente. Zijn voorstel om de problemen aan te pakken werd met unanieme steun omarmd door de volledige gemeenteraad.

Trotse fractievoorzitter
Marc Weterings: “Ik ben erg trots en in euforische stemming voor wat we met onze partij Rijswijks Belang hebben bereikt. En ook zeer erkentelijk voor de steun van andere partijen. Ook wil ik de gemeente een compliment geven dat dit binnen een zeer korte termijn is gerealiseerd.”

Red Lions danken initiatiefnemer
Marc vervolgt: “De Red Lions hebben een nieuwe kledinglijn met nieuwe tenues. Ik heb van de Red Lions een pet gekregen met mijn naam er in gegraveerd. Ook heb ik een officiële bal gekregen met de datum van woensdag als dank voor mijn inzet.”