Nieuw totaalconcept voor woninginrichting feestelijk geopend

Zondag is in de Rijswijkse Frijdastaat de showroom van de Rijswijkse ondernemer Joey Engelen en Yudi den Heijer van Sonty Woninginrichting en Studio Vieré van Angela Sanders geopend onder het genot van een hapje en een drankje. Burgemeester Huri Sahin knipte symbolisch het lint door waarmee de showroom werd geopend.

Samenwerking in de Plaspoelpolder
Op de locatie in het recent opgeleverde nieuwbouwpand slaan twee bedrijven de handen ineen op het gebied van woninginrichting met een creatief concept genaamd ‘Style Space’. Veel belangstellenden waren naar de locatie gekomen voor de opening. Muzikaal werden de aanwezigen toegespeeld door een saxofonist die meespeelde op de muziek. Voor de kinderen was er een springkussen.

Gepassioneerde ondernemers
Als gast kom je binnen in de showroom van Sonty die een complete beleving van woninginrichting showt. Je kan door de collecties van raamdecoratie, vloeren en zonwering bladeren en je laten adviseren door de gepassioneerde ondernemers achter het concept. Rijke stoffen en materialen vormen de basis van een warm en stijlvol interieur.

Verbinden en groeien
Op de eerste verdieping is Studio Vieré gevestigd. Hier kom je binnen in een huiselijke sfeer. Het is een creatieve daglichtstudio met een ruimte waar interieuradviezen gegeven worden, maar het is ook de plek voor shoots, workshops en de plek waar je samen kan komen met andere ondernemers. Een plek waar je kan verbinden en groeien met elkaar.

Lokaal ondernemen
De ondernemers vertelden aan onze redactie dat ze merken dat veel jonge stellen uitwijken naar het Westland en Den Haag als het gaat om woninginrichting omdat er niks eigentijds en zo compleet is in Rijswijk. “Hoe mooi is het als we dat nu wel bij Rijswijkse ondernemers kunnen houden?”, aldus Angela Sanders van Studio Vieré.