Nederlandstalige nummers van 1950 tot nu in de Schouwburg

Vrijdag 2 maart om 20.15 uur is in de Rijswijkse Schouwburg een avondje nostalgie. Met nummers van Conny van den Bos, Wilma Landkroon, Toontje Lager, Rita Hovink, maar ook van Wim Sonneveld, André Hazes, Toon Hermans en vele andere Nederlandse coryfeeën. Nederlandstalige liedjes met mijmeringen naar de tijd van toen, melancholie en romantiek.

Een heerlijk gevoel van nostalgie
Vroeger was alles mooier: de tijd van de schillenboer, de tijd dat je 2 weken lang moest wachten voordat de postbode de brief van je liefje bezorgde. De tijd van de openbare telefooncellen, de colporteurs, het kattenkwaad dat we uithaalden en de kuilen in de weg die hobbels zijn geworden. Een goede band, een zangeres en een zanger samen met een door de wol geverfde presentatrice brengen u met een heerlijk gevoel van nostalgie, weemoed en verlangen in de juiste sfeer van het Nederlandstalige muzikale erfgoed.

Een heerlijke sfeervolle muzikale avond met bekende titels als: Kom uit je bedstee m’n liefste, Sjakie van de Hoek, Nee Karel niet vandaag, Zoek je zelf, enzovoorts, enzovoorts. Kortom een prachtige bloemlezing van mooie Nederlandstalige nummers van 1950 tot nu.