Meld jouw favoriete vrijwilliger aan voor de Vrijwilligersprijzen

Rijswijk kent veel vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor een ander. De gemeente Rijswijk vindt dat ze het verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Ook dit jaar wordt er daarom weer de ‘Vrijwilliger van het jaar’ verkiezing gehouden. Hierbij kan jij als inwoners jouw favoriete vrijwilligers nomineren voor deze prijs. Je kan een vrijwilliger aanmelden in vier verschillende categorieën.

Categorieën
Er zijn vier categorieën: jongeren tot 25 jaar, individueel vanaf 25 jaar, groepen vanaf 3 personen en beste actie. De laatstgenoemde categorie is speciaal voor nieuwe acties die vrijwilligers hebben georganiseerd in de corona-tijd. Na de aanmeldperiode bepaalt een jury wie van de voorgedragen kandidaten genomineerd worden. Inwoners kunnen vervolgens per categorie stemmen op hun favoriete vrijwilliger. De prijzen worden in december uitgereikt.

Aanmelden
Ken jij een actieve en betrokken vrijwilliger die het volgens jou verdient om extra bedankt te worden voor zijn of haar inzet? Meld hem of haar dan aan voor één van de vrijwilligersprijzen. Aanmelden kan tot en met 5 september via de website van de gemeente.

Foto: Vrijwilligersprijzen 2019