Maak kennis met jouw talent tijdens open dag Trias

Zaterdag 4 september van 10.00 – 13.30 uur is er een open dag bij Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk. Iedereen is op die dag uitgenodigd om gratis proeflessen te volgen. Je moet wel even vooraf reserveren voor één of meerdere proeflessen via het online inschrijfformulier op de website van Trias.

Kennis maken met jouw talent
Tijdens de open dat kan iedereen kennis maken met de leukste cursussen en docenten. Trias staat er om bekend dat je daar jouw talent kan ontdekken. Of je nu van dansen houdt, wilt zingen in een band of een game wilt ontwerpen. Je kan het allemaal uitproberen op 4 september. Ook als je kennis wilt maken met muziek, dans, theater, musical, beeldend, fashion en nieuwe media voor jong en oud kun je terecht tijdens de open dag.

Leuk voor jong en oud
Kinderen kunnen zich laten schminken en krijgen na afloop een goodiebag. Weet je welke cursus je gaat volgen? Dan kun je direct inschrijven bij Trias. De jaarcursussen starten vanaf 6 september 2021. Alle korte cursussen starten vanaf 4 oktober 2021. Naast de proeflessen van Trias kun je ook reserveren voor proeflessen flamenco dans vanaf 14.00 uur.