Lokale omroep prominent aanwezig op Strandwalfestival

Stichting Omroep Rijswijk is via de radio bekend als Feel Good Radio en online als Rijswijk.tv. Samen vormen ze het grootste nieuwsplatform van Rijswijk en waren ook dit jaar weer prominent aanwezig op het Strandwalfestival. In navolging van de editie in 2015 zijn er ook dit jaar weer meer dan duizend ballonnen uitgedeeld tijdens het festival.

Met een team van verslaggevers deed Rijswijk.tv verslag van het evenement. Het promotieteam zorgde voor het uitdelen van de ballonnen en andere goodies. Het resultaat… Een horizon die in de kleur van het lokale nieuwsplatform van Rijswijk veranderde. Ook hebben veel Rijswijkers kennis gemaakt met de mogelijkheid om evenementen en nieuws te delen via de media van de lokale omroep.

Via radio, tv en internet consumeren veel Rijswijkers dagelijks het nieuws uit de gemeente. Nieuwsgierig naar de foto’s, video’s en verslagen van de redactie? Neem dan eens een kijkje op de speciale Strandwalfestival pagina op de website.

Onderstaand enkele videoverslagen die Rijswijk.tv maakte van het Strandwalfestival 2016 met daarin o.a. de achtjarige Cindy Jane die voor de camera exclusief nog een keer ‘Listen’ van Beyonce zong. Daarnaast spreekt Rijswijk.tv met Jeannette Vredebreuk van het museum bevolkingsbescherming die de Rijswijkse monumentenprijs gekregen hebben uit handen van wethouder Marloes Borsboom. Ook komen we meer te weten over de musical Shrek die door het Rijswijks Jeugdtheater opgevoerd gaat worden in de Rijswijkse Schouwburg.

Wijkagent Uzi vertelt over zijn belevingen op het festival. En samen met wethouders en raadsleden proeven we de sfeer van het Strandwalfestival in Rijswijk. Ga er dus gerust even voor zitten en proef die sfeer van het festival nogmaals in onderstaande reportages. En… Er komt in de loop van de week nog meer. Dus zet Rijswijk.tv in je favorieten.