Landgoed Te Werve weer open op de Dag van het Kasteel

Op maandag 20 mei 2024, Tweede Pinksterdag, opent Landgoed Te Werve haar deuren voor het publiek als onderdeel van de Dag van het Kasteel.

Landgoed Te Werve open
Tussen 10.30 uur en 17.00 uur kunnen bezoekers de rijke historie en natuur van dit bijzondere landgoed in Rijswijk ontdekken. Normaal gesproken is het landgoed exclusief voor leden, maar tijdens dit evenement is iedereen welkom.

Het is een geweldige kans voor zowel jong als oud om de historische en culturele waarde van Landgoed Te Werve te ervaren. Om 15.00 uur wordt het hoogtepunt van de dag georganiseerd: een spectaculaire roofvogelshow bij het landhuis. Bezoekers krijgen de kans om deze prachtige dieren in actie te zien.

De Dag van het Kasteel
De Dag van het Kasteel wordt sinds 2007 georganiseerd en is een jaarlijks evenement in Nederland waarbij kastelen, buitenplaatsen en landgoederen hun deuren openen voor het publiek. Tijdens deze dag kunnen bezoekers genieten van rondleidingen, activiteiten, lezingen en andere speciale evenementen die georganiseerd worden op deze historische locaties. Het doel van de Dag van het Kasteel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid, geschiedenis en cultuur van deze bijzondere erfgoedlocaties en om meer bewustzijn te creëren over het belang van het behoud van ons historisch erfgoed.