Laatste kans inschrijven RijswijkTalent Award

De strijd om de Rijswijk Talent Award barst bijna los. Wie wordt hét nieuwe Rijswijkse podiumtalent. Op zaterdag 20 mei zijn ’s-middags en ’s-avonds de voorrondes bij Trias. Iedereen van 6 tot 96 jaar met een talent op het gebied van zang, dans, cabaret, acteren of muziek maken kan meedoen. Alleen of met anderen. Je moet wel in Rijswijk wonen óf verbonden zijn (geweest) aan een Rijswijkse culturele instelling. Tot woensdag 17 mei kun je inschrijven. De finalisten strijden op zaterdag 2 september in de Rijswijkse Schouwburg om de felbegeerde Rijswijk Talent Award 2017.

Trias slaat voor de organisatie van de Rijswijk Talent Award de handen ineen met de Rijswijkse Schouwburg, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Karin den Os en Just Dance Studio. Een deskundige jury bepaalt na de voorrondes wie er door mogen naar de finale. De jury bestaat uit Leandro Vanenburg (freelance danser en choreograaf), Tijs van de Poll (saxofonist bij Friends of the Family) en voorzitter van de jury Carola van Barneveld (eventmanager en programmeur van het Strandwalfestival in Rijswijk).

Naast de award ontvangt de winnaar een geldprijs van €500,- te besteden aan talentontwikkeling en diverse optredens op Rijswijkse podia, zoals het Strandwalfestival (september 2017) en Rijswijks Pracht (maart 2018). Inschrijven voor de Rijswijk Talent Award kan via www.rijswijktalentaward.nl.

Toegangskaartjes voor de voorrondes om 16.00 én 19.30 uur zijn €2,50 per stuk. Reserveren kan via e-mail: trias@stichting-trias.nl, of telefonisch: 070 – 396 92 66 of op 20 mei aan de balie van Trias. Kaartjes voor de finale op zaterdag 2 september in de Rijswijkse Schouwburg zijn €8,75 per stuk en te bestellen via de schouwburg: 070 – 336 0 336 of via de site: www.rijswijkseschouwburg.nl