KRSV Vredenburch organiseert grote reünie

Zondag 30 oktober van 14.00 tot 18.00uur organiseert KRSV Vredenburch een reünie. Deze zondag wordt een weerzien van het immens grote aantal leden  en oudleden van deze club. Via de websitewww.krsv-vredenburch.nl kunnen (oud)leden zich aanmelden.

Vele, vooral Rijswijkse families kleuren het verleden van de club. De families Van der Sman, Holtkamp, Brok, Bosman, Storm, Steijn, Goes en Hauser, zijn maar een greep uit dit (oud)leden bestand. De hernieuwde entree zal voor velen een verrassing zijn. Er is behoorlijk wat veranderd op ‘de Burcht’. Door de van oudsher tolerante houding van de leden is er door een mooie mix van nazaten van eerder genoemde families en nieuwe aanwas een mooie multiculturele vereniging ontstaan. Van de ouderwetse voetbalkantine met kleedkamers treft u inmiddels een multifunctioneel sportpark met vele mogelijkheden aan.

De vereniging wil graag een ontmoetingsplaats zijn voor die Rijswijkers en bewoners uit de omliggende gemeenten die de voetbalclub Vredenburch een warm hart toedragen. Er staat een prachtig clubhuis, waar overdag en op de zondagen ruimte is om activiteiten te organiseren. Zo wordt een schitterende omgeving als ‘de Burcht’ weer een geliefde plek van makkers van weleer. Er kan dus ook weer een binding ontstaan met hun oude liefde; KRSV Vredenburch.

Natuurlijk is de reünie vooral bedoeld om elkaar weer eens te zien en om roemruchte teams zoals “het zeventiende”, “het Chelsea van Rijswijk”, de “VVB”  en ook de succesvolle vlaggenschepen weer bij elkaar te krijgen. Dan zullen de  kleedkamermomenten, heroïsche wedstrijden en de vele Vredenburch nevenactiviteiten zoals het jeugdkamp, internationale jeugdtoernooien, de vele feesten, Zeskamp  en nog veel meer de revue passeren. De behoefte om meer activiteiten op ‘de Burcht’ te gaan laten terugkeren komt dan zeker ter sprake.