Kleding verkopen op de Kinderkledingbeurs Rijswijk

Wil je ook kinderkleding verkopen op de Rijswijkse Kinderkledingbeurs op 4 april. Dan kan je op dinsdag 3 april van 13.30 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur kleding inleveren. Er zitten dan vrijwilligers klaar in de grote zaal van wijkcentrum Stervoorde aan de H.J. van Mooklaan 1 om samen met je de kleding te prijzen. Je krijgt 70 % van jouw opbrengst uitbetaald.

Kledingbeurs is woensdag 4 april
Er zijn wel spelregels voor het inleveren: de in te leveren kleding moet schoon, netjes en up to date zijn; maximaal 30 stuks per persoon/nummer, er wordt 1 nummer per persoon toegewezen;
vanaf maat 86 tot 176 (alleen extra small wordt ingenomen); dit keer alleen zomerkleding, dus geen winterjassen, dikke fleece truien, etc.; naast zomerkleding, nemen we ook sport- en zwemkleding, verkleedkleding en nachtgoed in; ondergoed, sokken, schoenen of speelgoed nemen we niet in.. De uitbetaling en het ophalen van de niet verkochte kleding is op woensdag 4 april tussen 17:00 en 18:00 uur. Mocht je de niet verkochte kleding niet terug willen dan kun je dat achterlaten voor het goede doel.