Kinderboerderij ’t Akkertje heeft steuntje in de rug nodig

Bij Kinderboerderij ’t Akkertje moet veel gebeuren waarvoor geen geld is. Zo willen ze de verouderde pleinspellen vernieuwen en in de horeca een wandspeelbord voor de ontwikkeling van de allerkleinste bezoeker. Help je mee, kijk op www.voorjebuurt.nl/campaigns/hetakkertje2017/ En, belangrijk: Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage!

Op kinderboerderij Het Akkertje werken ze al jaren voor het plezier van mens en dier. Alle medewerkers hebben een verstandelijke beperking. Hun zorg voor zowel dier als mens is ongekend en zij geven zich dan ook voor de volle 100% om het iedereen naar de zin te maken. Daarnaast is het Akkertje voor een groot deel afhankelijk van vrijwilligers. Ook dit jaar doen wij weer mee met de crowdfunding . Op deze manier willen wij geld bij elkaar sparen om de kinderboerderij nog aantrekkelijker te maken voor de kinderen. Maak jij dit mede mogelijk?

In 2016 deden zij ook mee aan de campagne en hebben hierdoor een speelhuisje voor de kinderen kunnen aanschaffen. Ook dit jaar richten zij zich op de kinderen. Graag willen wij onze verouderde pleinspellen vernieuwen, zodat de kinderen binnenkort weer kunnen hinkelen en mens erger je niet kunnen spelen. In de horeca willen zij een wandspeelbord voor de ontwikkeling van de allerkleinste bezoeker.