Kerst cadeautjes voor kinderen van voedselbank gezinnen

“December is een feestmaand voor alle kinderen. Helaas worden er ook dit jaar weer kinderen vergeten”, vertelt Mick van der Hoek, ambassadeur van de Kids Foundation en presentator van de Artiesten Parade op Rijswijk.TV. Voor de 170 kinderen van gezinnen die bij de voedselbank komen, heeft hij voor kerst cadeautjes gezorgd die hij vanmiddag naar de Rijswijkse voedselbank bracht. Anneke Brochard nam de vijftien volle dozen in ontvangst.

Maar er zijn nog meer kinderen die de Kids Foundation wil helpen. Daarom wordt zondag 26 november van 16.00 tot 22.00 uur de Artiesten Gala & Veiling georganiseerd in de Rijswijkse Sir Winston Club. “Wij gaan met vele artiesten, donateurs en Richard de Jong van Good Move deze Artiesten Gala & Veiling organiseren. Kaarten €10,- via www.haagsekidsfoundation.nl De gehele opbrengst is voor de Haagse Kids Foundation (Den Haag en omstreken). Voor sponsering of andere suggesties info@haagsekidsfoundation.nl

Mick van der Hoek: “Het beloofd weer een mooi feest te worden voor het goede doel met optredens van onder andere Denny Braaf, Bob Offenberg, Rudy Varela, Kees Haak, Donny Messemaker, Claudia Moods en vele andere.