Julia: Vechten tegen een zeldzame ziekte

De Rijswijkse Julia Willemse, een kind zoals alle kinderen. Tot ze op haar 14-de jaar ziekt wordt, heel ziek. Ze heeft een zeldzame hersenaandoening die haar leven en dat van haar familie totaal veranderd. Het boek Time Out beschrijft haar gevecht tegen de ziekte. Het boek is te koop bij de Bruna in de Herenstraat en vanaf 17 mei ook in de andere boekwinkels en bij Bol.com. Lees ook een interview met haar in Groot Rijswijk.

Ziekte verandert leven van Julia
Julia is een zondagskind. Letterlijk en figuurlijk. Alles in het leven zit haar mee. Ze heeft lieve ouders, leuke zesjes en veel vriendinnen, ze doet het goed op school, ze sport graag en veel en speelt goed piano. Maar op de dag van haar 14e verjaardagsfeest wordt ze ineens heel ziek. Ze blijkt te lijden aan de zeldzame hersenaandoening ‘anti NMDA Receptor Encefalitis. Wat volgt zijn jaren van angst, ziekenhuizen, instellingen, hulpverleners en hulpmiddelen, veel frustratie en veel verdriet.

Lees het verhaal van Julia in TIME OUT
Het boek Time Out vertelt het verhaal van Julia, haar zelfbenoemde gevecht tegen een zeldzame ziekte en de invloed die dat heeft op haar leven en dat van haar ouders en zusjes.