Jongen in Cromvliet bedreigd met mes

Vrijdagmiddag rond half vijf is in de Beetslaan bij de Mauritsschool een jongen van 10 jaar met een mes bedreigd door een jongen op een fiets. De dader was in gezelschap van een vriendje. Toe het slachtoffertje ging schreeuwen, ging het tweetal ervandoor

De moeder wil nu de andere ouders hiervoor waarschuwen. “Hetzelfde gebeurde ongeveer een maand geleden met mijn oudste zoon die aan het steppen was achter de kerk bij de Herenstraat. Deze zelfde twee jongens lieten hem niet met rust en zaten hem dwars, hij was bijna gevallen met z’n step. Toen hij boos werd, trok één van de jongens een mes”, aldus de verontruste moeder.

Een week later waren deze jongens bij de Albert Heijn in de Kerklaan. “We kwamen net naar buiten met mijn zonen en ik heb het tweetal aangesproken. Blijkbaar was de actie vandaag een soort revanche tegenover mijn jongste zoon”, vertelt de moeder.

“Ik wil hiermee even de ouders waarschuwen voor de twee jongens. De één is wat kleiner en gezet, de ander is lang en slank. Ze zijn altijd op de fiets. Waarschuw je kinderen dat ze opletten met wie ze in gesprek komen.”