Jonge pup aangereden en vermist nabij Julialaantje

Maandagavond is de jonge pup ‘Astro’ na een wandeling aangereden door een auto. De klap was zo hard dat hij op de straat bleef liggen maar hij sprong even later weer overeind en rende het pad Julialaantje bij de kinderboerderij met hoge snelheid op. Sinds die tijd is hij spoorloos. Zijn baasje is ontroostbaar.

Net in Nederland aangekomen
Astro is een 5 maanden oude pup en sinds vrijdag in Nederland. Na een wandeling op maandagavond schrok de pup van geluiden en rende weg over een drukke weg.

Informatie over de hond
Astro heeft zijn blauwe halsband en lijn nog om. Ondanks een grote langdurige zoektocht met het zoekteam “Waar is onze Angel” en een ingezette speurhond is Astro nog steeds spoorloos. Het hele park bij de kinderboerdij bij de Van Vredenburchlaan is doorzocht. Hij kan meegenomen zijn of gewond onder een struik liggen.

Dringende oproep: Zoek mee!
De Dierenambulance doet een dringende oproep: Heb je Astro gezien of weet je waar hij verblijft? Neem dan contact op met de Dierenambulance 070-3282828. Astro is aangemeld als vermist op Amivedi, bij de Politie, Dierenambulance en bij dierenartsen.