Informatiebijeenkomst over wonen At the Park: 700 huizen, 550 studentenwoningen

At the Park, de moderne “oase” waar men kan leren, werken én wonen midden in Rijswijk, organiseert een informartiebijeenkomst over de toekomst van het terrein. Hierachter zitten projectontwikkelaars Kadans, Miss Clark en W. Hagenaar Vastgoed. Het hoofdonderwerp: wonen, At the Park.

Twee locaties
De bijeenkomst zal op woensdag 14 december van 17:00 tot 18:30 uur plaatsvinden op het adres Kessler Park 1. Het gesprek met ondernemers en bewoners uit de omgeving zal gaan over twee locaties: Kessler Park en de Visseringlocatie. Samen vormen zij de nieuwe campus At the Park.

Wat er wordt gepresenteerd
Er wordt gepresenteerd wat er met de zorgen, wensen en ideeën voor At the Park is gedaan, na aanleiding van de voorgaande bijeenkomst op 20 oktober. Verder zullen zij de schetsen voor de indeling van At the Park laten zien. Denk hierbij aan waar gebouwen, groen, wegen en parkeerplaatsen zullen komen. Ook zullen de voorzieningen die zij denken nodig zijn om de campus volledig te vormen presenteren.

700 huizen, 550 studentenwoningen
Het is At the Park haar doel om in de nabije toekomst een grote, unieke woonruimte in het midden van Rijswijk te creëren. Hieronder vallen maar liefst 700 huizen van allerlei soorten en maten, 550 studentenwoningen en een enorme gezamenlijke tuin. Dat zal all omringd zijn door 6.000 vierkante meter aan groen en gezamenlijke faciliteiten.

Handige website
De ontwikkelaars hebben een website gemaakt om ook online met elkaar van gedachten te wisselen. Deze is hier te vinden. Op deze website is het mogelijk om je aan te melden voor de bijeenkomst van woensdag 14 december. Na aanmelding ontvang je een e-mail met daarin alle benodigde informatie, zoals de locatie en het programma van de avond. Ook is het op de website mogelijk om een samenvatting van de bijeenkomst later terug te kijken, in het geval dat je de avond niet kunt attenderen maar wel geïnteresseerd bent.