Indian boutique Sari Nagar opent in De Bogaard

“Veertig procent van onze klanten in Paramaribo komt uit Nederland en omdat in Haaglanden heel veel inwoners van Indiase afkomst zijn, wilden we ons hier ook vestigen”, sprak Anil Rahmitdoebe vanavond bij de opening van de Indian boutique Sari Nagar in Winkelcentrum In de Bogaard. Sari Nagar is gespecialiseerd in Hindoestaanse bruidskleding.

Kleur brengen in De Bogaard
Anil vroeg daarom zijn neef Gautam Kalpoe hier een goede locatie te zoeken. De meesten zullen Gautam beter kennen als de oud-profvoetballer uit de eredivisie. Hij koos voor In de Bogaard, dat met de toekomstplannen voor het winkelcentrum en de vele nieuwbouw in de wijk, voor hem de uitgelezen locatie is. “Wij gaan extra kleur brengen aan In de Bogaard. In onze cultuur vieren we feesten groots. Verjaardagen, maar zeker ook een trouwerij. Nu kunnen ze hier de jurk uitzoeken voor de bruid, voor haar mooiste dag, maar ook voor de bruidsjonkers.

Opening met traditionele zang
Na de opening, met veel traditionele muziek, werd het woord gevoerd door een aantal gasten. Zo ook Ebu Jones de zaakgelastigde van Suriname. “Wij interesseren buitenlandse bedrijven om zich in Suriname te vestigen, maar omgekeerd komt ook voor”. Hij feliciteerde Gautam, die in de Rijswijkse vestiging verantwoordelijk is, en zijn nieuwe team.

Nieuwe klanten in het winkelcentrum
Ook wethouder Armand van de Laar en voorzitter van de winkeliersvereniging Fred Karremans benadrukten dat ze blij zijn met Sari Nagar, dat zeker zal zorgen voor nieuwe klanten in het winkelcentrum. Als oud nestor van de gemeenteraad was ook Henny van der Horst uitgenodigd. Zij vertelde de belangstellenden de plannen die de komende jaren tot uitvoering komen.