IJssalon Lust heropend met groter assortiment en nieuwe kinderspeelplek

In 2022 opende Cynthia en Kim de deuren van hun ijssalon in de Hoekpolder in Rijswijk. Ze wilden samen graag een onderneming staren en dat is gelukt. Na een succesvol eerste seizoen zijn ze nu weer geopend. En… Met een groter assortiment.

Voor ieder wat wils
Naast Italiaans ijs bieden ze nu ook koffie en appeltaart met slagroom aan. “Maar we hebben ook nieuwe smaken toegevoegd aan het assortiment, zoals Monchou kers”, aldus de trotse ondernemers. Ze vervolgen: “Een ijssalon in een groene omgeving tussen 3 woonwijken in bleek een succes. Vorig jaar hebben al veel mensen uit Rijswijk, Wateringen en Delft de ijssalon weten te vinden.”

Hulp van de partners
Na veel onderzoek en plannen maken, leek een foodtruck waaruit zij vers schepijs en koffietjes kunnen verkopen op een groene plek, hen de perfecte combinatie. Toen is Lust geboren, een plek waar jong en oud zich kan vermaken in een ongedwongen festival sfeer. Grappig genoeg houden beide dames zelf helemaal niet van ijs, maar hun partners gelukkig wel. Zij zijn dan ook verantwoordelijk voor het uitgebreid proeven en selecteren van het ijsassortiment.

Speelplek voor de kleintjes
De dames nemen geen genoegen met het succes van vorig jaar en hebben daarom dit jaar gewerkt aan vernieuwingen. “Op verzoek van onze bezoekers is dit jaar extra geïnvesteerd in een veilige speelplek voor de kleintjes. Vorig jaar gaven veel ouders aan dat het water in de omgeving wel een beetje spannend was.

Investeren in een veilige omgeving
We hebben met veel plezier geïnvesteerd in een nieuwe speelplek zodat ouders en kinderen kunnen genieten van een ijsje in een gezellige en veilige omgeving. En vanaf deze speelweide heb je uitzicht op de wei met lammetjes van nog geen 2 weken oud. We kijken uit naar een heerlijk seizoen vol ijs, koffie, taart, zon en gezelligheid op ons vernieuwde terras”.

Elk weekend open
IJssalon Lust Hoekpolder is elke zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 20.00 uur en is gevestigd op Molenwetering 4 in Rijswijk. De ijssalon is goed bereikbaar per fiets, sup, boot of lopend. Parkeren met de auto is mogelijk op de Van der Kooijweg, en dan is het nog 4 minuten.

Ijssalon 2 Ijssalon 3 Ijssalon 4 Ijssalon-1-scaled.jpg
<
>
IJssalon Lust Hoekpolder