IJssalon De ijZvogel in Bogaard Stadscentrum bestaat precies 1 jaar

Precies een jaar geleden opende de deuren van ijssalon de ijZvogel in Bogaard Stadscentrum. Aan de Prins Constantijn Promenade in de Bogaard kun je langsgaan voor ijs, zoet en koffie.

Een familie bedrijf
IJssalon de ijZvogel wordt gerund door Myrthe, Michel en hun vier kinderen, een echt familiebedrijf. Het gezin heeft al een tijdje gezocht naar de perfecte plek voor hun ijssalon. Na maanden van speuren hadden ze dan eindelijk een geschikt pand gevonden in het Bogaard Stadscentrum.

De ijZvogel heeft ook een hele bijzondere werknemer, namelijk gastheer Herman. Herman is het chimpansee beeld dat voor de ijssalon staat. Iedere dag begroet Herman de gasten met een hartelijke ontvangst en een brede glimlach. Daarnaast heeft hij fantastische ideeën en wordt hij langzamerhand een bekend gezicht in de Bogaard, vaak vastgelegd op foto’s.

Niet alleen maar een bolletje ijs
Bij de ijZvogel kun je er niet alleen terecht voor een bolletje ijs op een hoorntje, zo kun je er ook genieten van een punt appeltaart met een toef slagroom, een verfrissend glas virgin mango dream en zelf een dirty chai is niet te gek bij de ijssalon.

En uniek voor ijssalon de ijZvogel: ze verkopen cadeaus en snuisterijen en geven graag gebruikte spullen een tweede leven. Zo kun je op de website van de ijZvogel de mooiste vintage meubels vinden, van een Scandinavische stoel tot een kasteelkast.