Het gezellige Toost Festival komt ook dit jaar weer naar Rijswijk

Het Toost festival komt ook dit jaar weer naar Rijswijk. Foodtruckfestival Toost staat in het weekend van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juni in het Rijswijkse Wilhelminapark. Van vrijdag tot en met zondag kun je genieten van heerlijke hapjes, live muziek en een scala aan activiteiten voor jong en oud.

Samen toasten op het Toost Festival
In de zomer van 2024 trekt TOOST festival weer door het land met een karavaan foodtrucks, muziek en artiesten. Geniet van het lekkerste eten, proost met vrienden en familie op het weekend of dans met je collega’s voor het rollende podium. Ook de kinderen kunnen zich heerlijk vermaken, zo zijn er nostalgische schommels, er wordt geschminkt en er is een circus aanwezig.

Groot aanbod aan eten

Het festival biedt een indrukwekkende selectie van meer dan 21 verschillende foodtrucks. Van verrassende Pokebowls tot aan een puntzak met friet en mayo. En van Thaise gerechten tot aan een hoorntje ijs met drie bolletjes, bij het Toost festival is er in iedere geval genoeg keus en voor ieder wat wils.

Wat het nog aantrekkelijker maakt, is dat je gratis toegang hebt tot het festival. Naast het proeven van een gevarieerde selectie aan eten, kun je ook volop genieten van live optredens door diverse artiesten.

Openingstijden van Toost

De openingstijden van dit gezellige foodtruckfestival zijn:
vrijdag 14 juni: 16.00 – 22.00 uur
zaterdag 15 juni :13.00 – 22.00 uur
zondag 16 juni:  13.00 – 21.00 uur (Vaderdag)