Het gaat goed met de Rijswijkse lokale omroep: 10.000 volgers voor Rijswijk.tv

We leven in een gekke tijd. Een tijd van crisis. Ook in deze tijd weten Rijswijkers de lokale omroep massaal te vinden. Deze week mochten we onze 10.000-ste volger verwelkomen op onze Facebookpagina. Daar zijn we ontzettend trots op en dankbaar voor.

Grootste nieuwsplatform van Rijswijk
Rijswijk.tv heeft in de afgelopen vijf jaar een groot publiek op Facebook mogen verwelkomen. Dat is ook terug te zien in de vele likes en reacties die we dagelijks op de berichten ontvangen. Wij zijn het bewijs dat de lokale omroep nog altijd een belangrijke rol kan spelen in een stad. En we zijn ook trots om te kunnen zeggen dat we al jarenlang met afstand het grootste en meestgelezen nieuwsplatform van Rijswijk zijn.

Alleen nieuws en video’s uit Rijswijk
Met Rijswijk.tv brengen we alleen nieuws uit Rijswijk. En dat werkt. Daardoor voelen Rijswijkers zich verbonden met ons. Ze lezen bij ons wat er in hun achtertuin gebeurt. En dat nieuws brengen we in veel gevallen in video. Met een team van zeer gedreven journalisten proberen we zoveel mogelijk activiteiten en evenementen te volgen. Dat lukt aardig, want in 2019 maakten we 300 nieuwsvideo’s en het worden er ieder jaar meer.

Radio en TV
De lokale omroep van Rijswijk is meer dan alleen een online platform. Feel Good Radio op 105.9FM is ondertussen een bekende naam in de stad geworden met elk half uur lokaal nieuws. Veel Rijswijkers stemmen regelmatig af op de zender voor het lokale nieuws en de muziek. Maar ook buiten Rijswijk wordt de zender goed gewaardeerd. Dat is leuk, want hiermee komen mensen van buiten onze gemeente ook in aanraking met Rijswijk.

Klaar voor de toekomst
De omroep voor Rijswijk heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in modernisering in de steeds veranderende vraag naar informatie. Niet alleen omdat het van ons verwacht wordt, maar ook omdat het ontzettend leuk is om te blijven vernieuwen in een wereld waar de techniek en ontwikkelingen zo hard gaan dat het bijna niet bij te houden is.