Herhaalprik zonder afspraak halen in Marimbahal Rijswijk

Maandag 31 oktober maakte GGD Haaglanden bekend dat zij gaan starten met het prikken zonder afspraak. Dit zijn de herhaalprikken tegen Corona. Sinds maandag kunnen alle inwoners van twaalf jaar en ouder uit de gemeente Rijswijk vanaf 13:00 terecht in de Marimbahal.

Marimbahal
Elke week kun je van woensdag tot en met zondag in de Marimbahal aan het Waldhoornplein 1 terecht om je te laten prikken. Vanaf 13:00 kan je naar binnen lopen zonder een afspraak te hebben gemaakt. Het kan op deze middagen drukker zijn dan verwacht, daarom is er ook de mogelijk om een afspraak te laten maken zodat je niet lang hoeft te wachten.

Herhaalprik tegen Corona
Hoe meer mensen de herhaalprik tegen Corona halen, hoe beter het Coronavirus kan worden afgeremd. De herhaalprik zorgt ervoor dat minder mensen ernstig ziek worden. Het halen van een herhaalprik zorgt ook bij het zoveel mogelijk openhouden van de samenleving en om te voorkomen dat de zorg het te druk krijgt. Vanaf drie maanden na de laatste coronaprik of coronabesmetting kan de herhaalprik gegeven worden.

Wil je een afspraak maken voor de herhaalprik tegen Corona, maak dan hier een afspraak.