Help mee zoeken naar de 14-jarige kater Iwan

Aan de Valkruststraat in Rijswijk is de 14-jarige kater Iwan al twee weken vermist. Het is een Cypers grijs-zwarte Europese korthaarkater. Iwan is te herkennen aan een witte bef en een vlek tussen voorpoten. De voorpoten hebben witte tenen en de achterpoten hebben sokken.

Ten einde raad
Iwan is vertrokken op de avond van 21 november. Richard en Annemieke zijn ten einde raad: “Normaal komt hij in de ochtend altijd thuis maar die ochtend was hij er niet. We hebben even gewacht en rond het huis gekeken. Toen we hem niet konden vinden hebben we samen met de buren gezocht, de buurtapp geraadpleegd en Amivedi ingelicht. Helaas zonder resultaat tot nu toe.”

Enorme lieve goedzak
Richard spreekt warme woorden over Iwan: “Het is binnen een enorme lieve goedzak, een beetje een ouwe vent. Hij zocht graag het comfort en warme plekjes op. Elke avond liep hij buiten een rondje om het huis heen en deed een rondje door de tuinen.”

Weet je iets? Meld het bij Amivedi
De baasjes van Iwan denken dat ergens van geschrokken is, want hij is een gezonde kater. Mocht iemand iets weten of Iwan gezien hebben neem dan contact op met Amivedi. Zij zijn ook verbonden met de dierenambulance. “Ik wil iedereen vragen om even te kijken in de schuur of een overdekt plekje. Het is erg slecht weer geweest dus het kan zijn dat hij is gaan schuilen. Oja en de naam in de chip van Iwan is Cody. Zo heette hij toen we hem kregen.”